Natiunea MMA

Josh Koscheck: Dacă Georges nu mă ia în serios, atunci va merge la culcare
04/08/2010

by James Kimball

 Josh Koscheck: “Am văzut o serie de deficienţe în el şi cu siguranţă am de gând să le folosesc  împotriva lui. Cred că el ştie că are mainile pline cu mine. Ei bine,  nu ştiu sigur, poate că nu. Poate că el nu crede că eu sunt un luptator mai bun decât am fost în 2007 şi dacă nu, e greseala lui. Dacă el simte in acest fel, stiu ca se va trezi dupa ce va primi knock-out şi el insusi va spune : “Totusi ar fi trebuit să-l iau în serios.” Sunt încrezător şi am incredere în mine şi cred că am de gând să câştig şi Georges stie asta.
Daca fanii ma plac e foarte bine dar nu acest lucru e scopul meu, scopul meu este de a obtine centura si despre asta este vorba aici.”

 

Cu Chael Sonnen şi James Toney punerea în lucru, nu există practic nici un loc pentru război verbal de la nimeni altcineva.
Dar noi trebuie doar sa sapam adanc si sa-i uram bun venit lui Josh Koscheck.
Cele mai recente atacuri verbale din gura lui Josh sunt un avertisment pentru GSP precizând că, dacă Kingpin nu il va lua în serios, el va primi un  knock-out frumos pe 11 Decembrie.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA