Natiunea MMA

Josh Koscheck: "George St Pierre e un las"
01/12/2010

Tom Ngo - www.5thround.com

Atunci cand multa lume te considera unul dintre cei mai buni luptatori din lume, trebuie sa te astepti ca adversarii tai sa nu fie de acord cu lucrul asta, si sa iti critice prestatia. Este exact ce i se intampla lui Georges St Pierre.

Desi multi cred ca el e un sportiv complet, cu o capacitate fizica dar si mentala pe deplin dezvoltata, Josh Koscheck nu e de acord.

"Daca te uiti la lupta lui cu micutul Matt Serra, cand acesta era in pozitie dominanta si ii trimitea un baraj de pumni, GSP a abandonat prin tapout. Asa ca eu cred ca Georges st Pierre e un las, si ca nu are mentalitatea de invingator in el. Trebuie doar sa il duci pana in punctul unde abandoneaza" a spus Josh intr-un interviu recent. "Nimeni nu a mai reusit sa o faca de atunci, dar eu planuiesc exact acest lucru pentru 11 decembrie."

Aceasta revansa e un vis mai vechi al lui Koscheck. Luptatorul american e cel care a pornit seria curenta de sapte victorii consecutive penru GSP, printr-o infrangere la decizia unanima a arbitrilor in august 2007.

"Cred ca nimeni nu l-a lovit ca lumea de la Matt Serra. Aia a fost o bataie zdravana. Barbia lui nu a fost testata ca lumea,si cred ca el are obiceiul sa abandoneze. Daca te uiti la prima lupta cu Matt Serra, cand acesta ii inchidea un armbar, el abandona inca inainte ca procedeul sa fie complet."

"Nu cred ca Georges are o barbie prea puternica, si nu cred ca loviturile sale de brate sunt asa de bune. Asa ca vreau sa tin lupta asta in picioare si sa il fac KO."

Dupa infrangerea din fata lui Matt Serra, St Pierre a recunoscut ca a apelat la serviciile unui psiholog sportiv, pentru a il ajuta sa treaca peste acel moment nefast. In ciuda succeselor ulterioare, Koscheck nu e deloc impresionat de aceasta alegere a lui GSP.

"Nu poti sa mergi la cineva care sa te faca mai puternic din punct de vedere mental. Fie e in tine, fie nu."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA