Natiunea MMA

Josh Barnett vs Travis Browne pe fight-cardul UFC 168 din 28 decembrie
18/09/2013Doi dintre luptatorii de top ai categoriei grele se vor intalni in cadrul UFC 168, ce va avea loc in 28 Decembrie.

Acest eveniment va avea ca main-event confruntarea dintre Chris Weidman si Anderson Silva, si va avea loc la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

Barnett, 35, a capturat titlul categoriei grele UFC in 2002, dar nu s-a bucurat mult timp de ea, datorita unui test antidopping. „The Warmaster” a facut parte atat din Pride cat si din Pancrase inainte de a se alatura celor de la Stikeforce in 2011. Aceasta a castigat 10 din ultimele 11 confruntari, iar in cadrul Octogonului  a avut un knockout impresionant asupra lui Frank Mir in UFC 164.

Browne, 31, a avut prima infrangere din partea lui Antonio Silva, si l-a infrant pe Gabriel Gonzaga printr-un knockout in doar 71 de secunde. „Hapa” detine un palmares de 6-1-1 in cadrul Octgonului, avand 11 din cele 15 victorii ale carierei sale prin knockout.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA