Natiunea MMA

Josh Barnett vs Frank Mir pe tabelul principal de la UFC 164
30/05/2013
Daca ati vizionat UFC 36 din cadrul MGM Grand din Las Vegas din 22 Martie 2002, ati putut vedea cum Josh Barnett l-a infrant pe Randy Couture castigand titlul categoriei grea. De asemenea ati vazut cum tanarul Frank Mir l-a infrant pe veteranul Pete Wiliams.

Poate concluzia serii a fost ca Barnett si Mir sunt predestinati sa se lupte unul impotriva altuia. Si ati avut dreptate. Doar ca a durat 11 ani pana s-a intamplat acest lucru.

UFC a anuntat miercuri prin intermediul Twitter ca fostul campion Barnett si Mir se vor intalni in UFC 164 la Milwaukee Bradley Center in 31 August. Acesta confruntare marcheaza prima lupta a lui Barnett in cadrul companiei de cand a avut victoria asupra lui Couture.

Barnett (32-6) a avut o cariera foarte impresionanta in MMA, luptand pentru companii precum PRIDE, DREAM, Affliction si Strikeforce. De la finalul lui 2006 a avut 9-1, singura lui infrangere fiind in fata lui Daniel Cormier in turneul final din luna Mai anul trecut a Strikeforce Grand Prix.

Mir (16-7), este un fost campion renumit pentru victoriile asupra lui Tim Sylvia si Antonio Rodrigo Nogueira. Infrangerile primite din partea lui Cormier si a lui Junio dos Santos sunt primele infrangeri consecutive ale carierei sale.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA