Natiunea MMA

Josh Barnett lupta cu Roy Nelson in Main Eventul UFC Japan
14/05/2015Josh Barnett revine in Octogon intr-o locatie care ii e foarte cunoscuta.

"The Warmaster" il va intalni pe Roy Nelson in Main Eventul UFC Fight Night Japan pe 27 septembrie, la Saiatama Superarena, a anuntat oficial ieri organizatia americana. Barnett are 12 din luptele carierei sale profesioniste pe sol japonez, si a fost prezent si in show-uri de pro-wrestling in Tara Soarelui Rasare.

Cei doi urmeaza sa fie si antrenorii celor echipelor adverse intr-un reality-show de televiziune denumit Road to the UFC: Japan, care va fi transmis de televiziunea nipona, in care opt luptatori japonezi se vor infrunta pentru un contract cu gigantul american. Ei se vor antrena atat in salile lor din Japonia, cat si la The Ultimate Fighter Gym din Las Vegas.

Barnett (33-7) a fost invins in ultima sa aparitie din UFC de catre Travis Brovne, in decembrie 2013. Cu toate astea el e considerat in continuare ca locul 5 in categoria grea a luptatorilor aflati sub contract cu UFC. El are in palmares victorii in fata legendarilor Randy Couture, Rodrigo Nogueira sau Mark Hunt.

Nelson (20-11) a pierdut ultimele sale doua aparitii in Octogon, dar si patru din ultimele cinci confruntari in care a luat parte. El vine dupa o infrangere la decizie in fata lui Alistair Overeem la UFC 185 in luna martie. "Big Country" ramane cu toate astea unul dintre cei mai populari luptatori UFC datorita fortei sale impresionante si a capacitatii de a isi face adversarii KO cu o singura lovitura de pumn. El i-a invins, printre altii, pe Nogueira, Cro-Cop si Matt Mitrione.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA