Natiunea MMA

Joseph Benavidez cauta al saptelea succes la rand
24/03/2017  Americanul de 32 de ani va lupta impotriva lui Ben Nguyen in cadrul UFC Fight Night 110 din 11 iunie, de la Vector Arena din Auckland (Noua Zeelanda).
  De doua ori challenger la titlu la categoria musca, Benavidez vine dupa sase victorii consecutive. Cu un palmares de 25 de succese si doar 4 infrangeri in cei 11 ani de cariera, “Joe B-Wan Kenobi” a luptat ultima oara pe 3 decembrie anul trecut, la Las Vegas, la Turneul Campionilor din cadrul The Ultimate Fighter, invingandu-l, prin decizie la limita, pe campionul olimpic de lupte libere de la Beijing, Henry Cejudo. Practic, ultimul esec al lui Benavidez dateaza din decembrie 2013, cand a cedat, prin KO la pumni, in fata campionului en-titre, Demetrious Johnson.
  De partea cealalta, Ben Nguyen a reusit sa castige ultima partida disputata, impunandu-se, prin decizie unanima, in detrimentul lui Geane Herrera, in gala UFC Fight Night: Whittaker impotriva lui Brunson, din noiembrie 2016, de la Melbourne (Australia).Inainte de acest triumf, Nguyen pierduse in fata lui Louis Smolka, intrerupand un sir de 9 victorii la rand.
  UFC Fight Night 110 de la Auckland are cap de afis confruntarea dintre “greii” Derrick Lewis si Mark Hunt. Din program mai fac parte si meciurile dintre “mijlociii” Derek Brunson si Dan Kelly, respectiv, dintre John Moraga si Ashkan Mokhtarian (categoria musca).

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA