Natiunea MMA

Jose Aldo vs Conor McGregor ramane Main Eventul UFC 189
25/06/2015Lupta de la categoria pana intre Jose Aldo si Conor McGregor e in continuare cap de lista pe fight-cardul UFC 189.

Conform unei declaratii oficiale de presa a UFC de ieri dupamasa, Aldo nu si-a fracturat o coasta asa cum se credea initial. Dupa ce s-au primit "confirmari de la mai multi doctori" ca nu e fractura la coasta, s-a determinat ca actualul detinator al centurii a suferit "o lovitura serioasa care i-a lezat osul si cartilajul in timpul antrenamentului."

Ca urmare, Aldo are de gand sa isi apare centura in fata lui McGregor la MGM Grand Garden Arena pe 11 iulie, conform aceleiasi declaratii de presa. Cu toate astea, daca Aldo nu va fi capabil din punct de vedere medical sa participe la gale, Chad Mendes ii va lua locul in confruntarea cu Conor, pentru titlul interim al categoriei pana.

UFC 189 are pe fight-card inca o confruntare pentru titlu intre Robbie Lawler si Rory MacDonald in co-Main Event.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA