Natiunea MMA

Jose Aldo vs Anthony Pettis pe 3 august in Rio de Janeiro, Brazilia
13/03/2013

Conform unor rapoarte, UFC 163: Aldo vs. Pettis va avea loc la Rio de Janeiro in 3 August.

Campionul UFC de la categoria pana Jose Aldo isi va apara titlul pentru a doua oara in Brazilia. Confruntarea pe care o va avea cu Anthony Pettis, fost campion WEC de la categoria usoara, se va desfasura la Centrul HSBC din Rio de Janeiro, acelasi loc in care l-a infrant pe Chad Mendes in UFC 142. Se asteapta ca evenimentul sa fie numit UFC 163.

Dana White a anuntat luna trecuta ca 4 locatii sunt luate in considerare pentru confruntarea Aldo / Pettis Vegas, Chicago, Texas si Rio. Se pare ca Brazilia a invins. UFC nu a confirmat nimic inca, deci planurile pot sa se schimbe.

Aldo (22 1, 4 0 UFC) l-a infrant pe Frankie Edgar la decizie in UFC 156. Pettis (16 2 ), care a fost la categoria usoara intreaga sa cariera, s-a oferit sa scada in greutate dupa lupta dintre Aldo si Edgar, iar dorinta i-a fost aprobata de UFC. Aldo nu a fost impresionat de combinatie, si a considerat ca sunt multi alti luptatori de la categoria pana care ar fi meritat o sansa la titlu, dar cei din UFC l-a convins oferindu-i sansa la titul categoriei usoare in cazul unei victorii asupra lui Pettis.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA