Natiunea MMA

Jose Aldo se retrage de la UFC 149; Faber vs Barao este noul Main Event
11/06/2012

Accidentarile superstarurilor UFC par sa nu se mai termine.

Campionul categoriei pana, Jose Aldo este ultima victima a acestei probleme, si a fost fortat sa se retraga de lupta pe care o avea programata cu Erik Koch la UFC 149 din Calgary.

In locul lor, UFC 148 isi pierde co-Main Eventul Urijah Faber vs Renano Barao, care devine astel lupta principala a galei din Calgary.

Oficialii UFC au confirmat aceasta schimarea ieri, intr-o declaratie de presa.

Nu se stie inca daca Erik Koch va mai ramane pe fight-cardul galei cu numarul 149 din istoria promotiei americane, dar aceeasi oficiali au declarat ca o noua lupta urmeaza sa fie adaugata in zilele urmatoare.

Faber si Barao se vor duela in incercarea de a determina cine va fi campionul interim al categoriei cocos, pana la refacerea campionului en-titre Dominick Cruz, care a suferit o interventie chirurgicala la genunchi care il va tine departe de activitatea competitionala pana undeva la mijlocul lui 2013.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA