Natiunea MMA

Jose Aldo s-a accidentat; lupta cu Conor McGregor de la UFC 189 sta sub semnul intrebarii
24/06/2015Stirile din tabara Campionului UFC Jose Aldo nu sunt deloc bune. In timpul unei sesiuni de sparring din cadrul pregatirii pentru Main Eventul UFC 189, luptatorul brazilian si-a fracturat o coasta. Cu toate acestea, in planurile sale nu intra retragerea din lupta.

"Vrea tare mult sa lupte, toata lumea a investit mult in asta" a declarat antrenorul principal de la Nova Uniao, Andre Paderneiras. "Am fost langa ele toata dupamasa. E tare suparat. Vrea sa lupte orice ar fi. Acum trebuie sa asteptam rezultatele testelor medicale. Aldo sufera foarte mult acum."

Surse din tabara acestuia au declarat pentru MMA Fighting ca Aldo si-a fracturat coasta la un sparring cu luptatorul de categoriei usoara Alcides Nunes, iar Paderneiras nu va lua decizia de a il retrage din lupta cu Conor pana nu va sta de vorba cu medicii, maine dimineata.

"Daca se confirma fractura, Aldo va trebuie sa se opreasca din antrenament si sa nu faca nimic vreme de trei sau patru saptamani, pana se reface, iar dupa aceea va putea face doar exercitii care nu ii forteaza coasta" a mai declarat antrenoul sau. "Dupa asta va avea nevoie de perioada normala pentru pregatire: trei luni. Cred ca lupta nu se va intampla pana in octombrie."

UFC 189 are loc la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Pe acelasi card mai apare lupta pentru titlul intre Campionul categoriei semi-mijlocii Robbie Lawler si Rory MacDonald.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA