Natiunea MMA

Jose Aldo isi apara titlul de la Pana in fata lui Chad Mendes la UFC 142 in Rio
02/11/2011

Neinvinsul grappler Chad Mendes va primi sansa de a il detrona pe campionul categoriei pana a UFC, Jose Aldo in 2012, dar va trebui sa faca asta pe terenul campionului.

Intr-un interciu acordat canalului de televiziuen FoxSports, presedintele UFC, Dana White, a dezvaluit ca Mendes il va provoca pe Aldo pe 14 ianuarie, in cadrul galei UFC 142.

Desi inca nu a fost confirmat inca de catre promotia americana, evenimentul va avea loc la HSBS Arena in Rio de Janeiro, aceeasi locatie ca si masivul succes al UFC 134 din luna august.

Cei doi trebuiau sa se intalneasca la UFC 133 in luna August, dar o accidentare l-a fortat pe Also sa se retraga din acea confruntare iar Mendes a intrat in Octogon impotriva lui Rani Yahya.

Vazut de multa lume drept unul dintre cei mai buni pound-per-pounderi din lume, Aldo nu a mai luptat in tara sa natala din mai 2007. In tot acest timp, el a reusit o serie de zece victorii consecutive, sapte prin KO, si a castigat pe parcurs titlurile WEC si UFC la categorie Pana.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA