Natiunea MMA

Jose Aldo isi apara pentru prima data titlul UFC in fata lui Grispi pe 1 ianuarie
30/10/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

 

Prima lupta a categoriei pana din UFC a fost deja programata. Jose Aldo isi va apara titlul in fata lui Josh Grispi la UFC 125 pe 1 ianuarie.

Stire a fost raportata prima data de MMA.tv si a fost confirmata pentru Fighter Only de surse apropiate celor doua tabere. Acordurile pentru lupta urmeaza sa fie semnate in curand.

Aldo a fost declarat oficial campion al categoriei pana a UFC ieri, intr-o conferinta de presa tinuta de Dana White, care aa nuntat in acealasi timp absorbtia WEC si a luptatorilor sai in randurile sportivilor sorei mai mari.

Ultima lupta a WEC va fi gala cu numarul 53 din 16 decembrie si va avea ca main event lupta pentru titlul categoriei usoare dintre ben Henderson si Anthony Pettis. Castigatorul acestei lupte va da piept cu castigatorul luptei pentru titlul UFC la aceeasi categoriei dintre Frankie Edgar si Gray Maynard pe 1 ianuarie.

Tot la WEC 53 se va desfasura si lupta dintre campionul actual al categoriei cocos, Dominick Cruz si Scott Jorgenson. Castigatorul acestei lupte va fi declarat oficial campion al UFC la aceasta clasa de greutate.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA