Natiunea MMA

Jose Aldo a suferit un accident de motocicleta; spera in continuare sa poata lupta la UFC 153
04/09/2012

Au fost mai multe ocazii in care accidentele de motocicleta au afectat atleti de top din diverse ramuri sportive. MMA-ul nu putea sa fie diferit.

In acest weekend, campionul categoriei pana a UFC, Jose Aldo, a fost implicat intr-un accident de circulatie, motocicleta pe care o conducea fiind lovita de o masina in orasul Copacabana, din Brazilia.

Conform rapoartelor politie, Aldo se indrepta spre casa in momentul in care s-a produs accidentul, dar se pare ca a suferit doar accidentari minore.

El s-a ales cu cateva zgarieturi si un picior umflat, dar antrenorul sau Andre Pedemeiras a declarat ca acestea nu vor pericrita prezenta lui in Octogon, impotriva lui Frankie Edgar la UFC 153. Si ca sportivul sau nu va mai urca pe motocicleta pana cel putin dupa lupta din luna octombrie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA