Natiunea MMA

Jones vs Teixeira, Mir vs Overeem, confirmate oficial pentru UFC 169 din februarie 2014
04/10/2013Campionul categoriei semi-grele a UFC, Jon Jones, isi va apara centura in fata lui Glover Teixeira in gala planificata pentru weekendul Superbowl-ului din Statele Unite, in luna februarie, au anuntat aseara oficialii organizatiei.

De asemenea, lupta dintre Alistair Overeem si Frank Mir, planificata initial pentru UFC 167 a fost mutata la UFC 169, si va servi drept co-Main Event in gala ce va avea loc la Prudential Ceter in Newark, New Jersey.

Presedintele UFC Dana White a indicat luna trecuta ca "Bones" isi va apara centura in fata lui Teixeira in loc de revansa cu Alexander Gustafsson. Recunoscut de majoritatea comunitatii artelor martiale mixte drept cel mai bun luptator pound-per-pound din lume, Jones are la activ o serie de zece victorii consecutive, depasindu-i printe altii pe Mauricio Rua, Quinton Jackson sau Lyoto Machida.

Teixeira, care a luptat ultima data pe 4 septembrie, ocazie cu care l-a facut KO pe Ryan Bader in Main Eventul UFC Fight Night 28, nu a mai pierdut din martie 2005 si are o serie de 20 de victorii consecutive.

Fost detinator al centurii greilor UFC, Mir a pierdut ultimele trei aparitii in Octogon, dupa ce anterior avea la activ o serie de trei victorii consecutive. Ultima sa aparitie in lupta, din luna august, s-a incheiat rau pentru el, cu un TKO in fata lui Josh Barnett.

Overeem are si el doua infrangeri consecutive la activ inainte de confruntarea cu Mir, pierzand ultima sa lupta prin KO in prima runda in fata lui Travis Browne la UFC Fight Night 26.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA