Natiunea MMA

Jones, Silva, St Pierre, Barao si Aldo - Top 5 pound-per-pound din lume in opinia lui Dana White
25/09/2013Dana White este un promoter care este foarte deschis cu privire la opinia personala. Pentru majoritatea fanilor si a presei, clasamentul P4P este aproape nesemnificativ, probabil le poate oferi informatii legate de cine este cel mai bun din acel sport la un moment dat, dar Dana are puterea sa considere aceste clasamente foarte importante pentru eventualele negocieri.

Intr-o postare recenta pe Twitter, el a alcatuit acest top, cu Jon Jones, Anderson Silva, Georges St Pierre, Renan Barao si Jose Aldo.

Veti observa ca Chris Weidman lipseste din acest clasament, in timp ce Anderson Silva este pe locul 2, in ciuda knockout-ului lui Weidman de la inceputul anului. E doar o continuare a politicii lui White care poate fi concretizata cu fraza "daca reusesti din nou am sa iti accept valoarea" si pe care el a mai folosito in trecut.

De asemenea si Cain Velasquez, Demetrious Johnson si Anthony Pettis lipsesc din acest clasament. In mod evident in top 5 nu pot fi 9, dar lipra celor precum Alexander Gustafsson vor crea multe discutii.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA