Natiunea MMA

Jon Jones vs Rashad Evans, confirmata oficial pentru gala UFC 145 din 21 aprilie
07/02/2012

Asa cum era de asteptat, campionul categoriei semi-grele Jon Jones isi va apara centura in fata unui fost detinator al acesteia, Rashad Evans, la UFC 145. Organizatia americana confirmase deja prezenta lui Jones la gala din 21 aprilie, dar nu numise inca un adversar oficial pentru el.

In timpul fulminantei campanii a lui Jones din 2011, el a trecut de patru adversari de top, dintre care trei sunt fost detinatori ai titlului, devenind cel mai tanar campion din istoria oraganizatiei.

Evans si-a solidificat postura de principal pretendent la centura lui Jones dupa ce a trecut de Phil davis in gala UFC on FOX 2. La 32 de ani, el are la activ o serie de patru victorii consecutive de cand a fost invins de Lyoto Machida in mai 2009.

Lupta dintre cei doi fosti colegi de pregatire trebuia sa aiba loc initial la UFC 133, dar o accidentare la mana a lui Jones a facut imposibil acest lucru. Reprogramata pentru UFC 140, o noua accidentare, de data asta a lui Evans, a amanat din nou mult asteptata confruntare.

Philips Arena, din Atlanta, Georgia, va fi gazda acestui eveniment.

In acest moment, fight-cardul galei arata astfel:

Keith Wisniewski vs. Chris Clements

Maximo Blanco vs. Marcus Brimage

Mac Danzig vs. Efrain Escudero

Anthony Njokuani vs. John Makdessi

Matt Wiman vs. Mark Bocek

Ben Rothwell vs. Brendan Schaub

Miguel Torres vs. Michael McDonald

Mark Hominick vs. Eddie Yagin

Travis Browne vs. Chad Griggs

Rory MacDonald vs. Che Mills

Rashad Evans vs. Jon Jones (UFC Light Heavyweight Champion)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA