Natiunea MMA

Jon Jones vs Dan Henderson, pentru titlul de la semi-grea, confirmata oficial la UFC 151
10/05/2012

UFC 151 are acum o data, o locatie proprie si mai ales un Main Event. Si inca unul foarte mare.

Campionul categoriei semi-grele, Jon "Bones" Jones isi va apara centura in fata principalului pretendent Dan Henderson pe 1 septembrie, in Las Vegas.

Presedintele UFC, Dana White, a confirmat aseara stire pe contul sau de Twitter.

Lupta dintre Jones si Henderson era deja de mult in dicutie, dupa ce campionul l-a invins intr-o maniera categorica pe Rashad Evans la UFC 145 in luna aprilie. Jones a castigat decizia unanima in fata lui Evans, si a fost anuntat in aceeasi seara ca principalul pretendent la titlul sau a devenit Hendo.

Henderson intra pe un val de succes in confruntarea din Vegas, dupa ce i-a facut KO pe fostul campion al Strikeforce Rafael Cavalcante si Renato Sobral. Cireasa de pe tort a fost victoria, la categoria grea, in fata "Ultimului Imparat" Fedor Emelianenko.

Dupa ce a revenit in Octogon, el a reusit o prestatie demna de Lupta Anului impotriva fostului campion Mauricio Rua, si si-a castigat asa dreptul de a il provoca pe campion.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA