Natiunea MMA

Jon Jones vs Chael Sonnen, la UFC 159 din luna aprilie
10/01/2013

Ultima formalitate care statea in calea controversatei confruntari dintre Chael Sonnen si Campionul categoriei semi-mijlocii a UFC, Jon Jones, a fost in cele din urma indeplinita. Antrenorii sezonului 17 al The Ultimate Fighter se vor intalni in Main Eventul galei UFC 159.

Oficialii promotiei americane au anuntat ca cei doi urmeaza sa intre on Octogon pe 27 aprilie, la Prudential Center, in Newark, New Jersey.

"Bones" Jones a devenit cel mai tanar campion din istoria UFC in aceeasi locatie, in martie 2011, cand l-a detronat pe Mauricio "Shogun" Rua.

Jones si Sonnen sunt antrenorii urmatorului sezon al de acum clasicului show de televiziune, care va fi difuzat pe canalul FX incepand din 22 ianuarie.

Controversa din spatele acestei lupte este legata de faptul ca Sonnen a luptat in ultimul timp la categoria mijlocie, chiar daca in trecut a mai avut escapade la semi-grea. Mai mult chiar, a avut doua sanse la titlul acelei divizii, pierdute amandoua in fata regelui neincoronat Anderson Silva. Multi fani si specialisiti din lumea MMA spuna ca el nu ar avea dreptul sa primeasca aceeasi sansa in fata campionului de la semi-grea, pentru ca sunt alti sportivi care concureaza la acea divizie care ar trebui sa intre in Octogon cu Jones.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA