Natiunea MMA

Jon Jones si Quinton "Rampage" Jackson au acceptat sa lupte pentru titlul de la semi-grea la UFC 135
16/06/2011


                   Jon Jones                                    Quinton "Rampage" Jackson

Jon Jones si Quinton "Rampage" Jackson au acceptat verbal sa lupte la UFC 135 in luna septembrie, pentru titlul categoriei semi-grele detinut acum de Jon Jones.

UFC a confirmat ca cele doua staruri se vor intalni in gala care va avea loc la Pepsi Center in Denver, Colorado.

Jones urma sa il intalneasca initial pe Rashad Evans in luna august, dar a decis sa se retraga din acea lupta dupa o agravare a unei accidentari mai vechi la mana. Evans a hotarat sa nu mai astepte pana ce Jon isi va reveni si a acceptat deja o lupta cu Phil Davis la UFC 133.

Doctorii i-au spus mai apoi lui Jones ca nu va avea nevoie de interventie chirurgicala la mana, daca ca va trebui sa ia o pauza pentru refacere, lucru care il face eligibil pentru gala din 24 septembrie. Jones a castigat titlul in luna martie cu un TKO in runda a treia a luptei cu Mauricio "Shogun" Rua.

Jackson a obtinut biletul spre finala cu o decizie unanima in fata lui Matt Hamill in Main Eventul galei UFC 130, cu care si-a dus palmaresul la un impresionant 32-8. El a detinut la un moment dat chiar centura de campion, in mai 2007, dupa ce la trimis in lume viselor pe "The Iceman" Liddell. Si-a aparat centura o singura data, dupa care a pierduto la decizie in fata lui Forrest Griffin.

Jones are un palmares aproape perfect de 13-1, singura infrangere survenind in urma unei descalificari controversate.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA