Natiunea MMA

Jon Jones si Chael Sonnen, antrenorii viitorului sezon al The Ultimate Fighter
16/10/2012

Lupta care nu s-a intamplat la UFC 151 va avea loc pana la urma in aprilie.

The Los Angeles Times a fost primul outlet de media care a facut publica vestea ca actualul campion al categoriei semi-grele a UFC, Jon Jones va fi antrenorul uneia dintre echipele urmatorului sezon al sowului de televiziune The Ultimate Fighter. Chiar mai mult, oponentul sau la carma celeilalte echipe va fi nimeni altul decat Chael Sonnen, omul care l-a provocat pe campion sa lupte in Main Eventul galei anulate de organizatia americana in luna septembrie.

Si, asa cum se obisnuieste, cei doi antrenori vor lupta in cea mai apropiata gala pusa in scena de gigantul american dupa terminarea sezonului, care in acest caz este 27 aprilie.

Presedintele UFC, Dana White, a declarat ca accidentarea suferita de Jones in lupta cu Belfort va necesita o terapie fizica extinsa pentru recuperare, iar acesta va trebuie sa stea pe margine in viitorul apropiat. Nici Sonnen nu va mai intra in Octogon pana atunci - lucru confirmat tot de catre Dana White - iar asta inseamna ca lupta programata cu Forrest Griffin pe 29 decembrie nu se va mai desfasura.

"Aceasta ar trebuie sa fie o lupta foarte buna" a spus White. "Jon a acceptat lupta. Stie ca fanii vor aceasta lupta."

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA