Natiunea MMA

Jon Jones si Alexander Gustafsson lupta pentru titlul categoriei semigrea la UFC 165
14/06/2013Alexander Gustafsson are o sansa la titlul campionului categoriei semigrea Jon Jones in aceasta toamna in cadrul UFC 165.

Presedintele promotiei Dana White a confirmat zvonul joi prin intermediul Twitter, raspunzand unui fan care spunea ca Jones si Gustafsson se vor confrunta in toamna aceasta. Oficialii UFC au dezvaluit ca cei doi se vor intalni in cadrul evenimentului UFC 165, ce va avea loc in 21 Septembrie la Air Canada Centre din Toronto.

Jones, 25, si-a aparat ultima data centura in 27 Aprilie, cand l-a infrant pe Chael Sonnen cu un baraj de lovituri in prima runda. “Bones” si-a dislocat degetul in timpul luptei. El a castigat centura categoriei semigrea in 2011, infrangandu-l pe Mauricio Rua, ulterior aparandusi-o cu succes in fata fostilor campioni Quinton Jackson, Lyoto Machida, Rashad Evans si Vitor Belfort.

Intre timp, Gustafsson ar fi trebuit sa il infrunte pe fostul luptator Strikeforce Gegard Mousasi pe 6 Aprilie, dar confruntarea nu a mai avut loc.

Suedezul a avut o singura infrangere in cariera sa profesionala, in fata lui Phil Davis. De atunci, “The Mauler” a avut 6 victorii consecutive, ultima fiind in Decembrie asupra lui Rua.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA