Natiunea MMA

Jon Jones se compara cu Bruce Lee si Muhammad Ali, si spune ca vrea sa schimbe lumea
19/03/2011Motivul pentru care te-ai trezit cu pielea de gaina de dimineata e pentru ca Main Eventul galei UFC 128 din aceasta seara va determina, fara putinta de tagada, cel mai bun semi-greu din lume. Aceasta categorie de greutate are proprietatea unica de a ii cuprinde pe primul si al doilea luptator ca valoare din lume in aceeasi promotie. Nu trebuie sa petrecem o gramada de vreme dezbatand despre cine ar castiga o tripla confruntare dintre Eddie Alvarez, Frankie Edgar si Gilbert Melendez. Nu avem parte nici de o diferenta de opinii ca in determinarea celui mai bun luptator dintre Fedor Emelianenko sau Cain Velasquez si nu trebuie sa stam pe ganduri daca Hector Lombard ar putea sa se ridice la nivelul lui Anderson Silva.

Jon Jones vs Mauricio Rua e cea mai buna pereche posibila in acest moment la categoria semi-grea. Ar trebui sa le multumim parintilor nostrii pentru ca ne-au facut atunci cand a trebuit, ca sa putem vedea aceasta confruntare.

Intr-un interviu pentru UFC.com, Jon Jones si-a aratat dorinta de a fi cunoscut ca un "luptator crestin" si de a raspandi dragostea si pozitivitatea in lume prin intermediul zdrobirii fetei adversarului sau. Ah, da, mai e si toata chestia cu Bruce Lee si Muhammad Ali.

"Cred ca sa ramai in mintea oamenilor pentru ceva e mai important decat pentru o miscare cool pe care ai facuto. Acum, eu lupte pentru Hristos, si daca gasesc ceva care sa ma pasioneze si prin intremediul careia sa aflu mai multe despre mine si lume, cu sigurnata ca vreau sa ma ridic si sa ajut. Sa fi mare e una, dar sa ramai in memoria oamenilor e altceva. Ca sa fi mare, magnific, trebuie sa reprezinti ceva si sa schimbi lumea intr-un fel. Vreau sa schimb lumea. Ali s-a ridicat in sprijinul musulmanilor si impotriva razboiului si sa avut un mare impact. Oamenii nu isi aduc aminte de Bruce Lee ca 'omuletul ala asiatic'. Nimanui nu-i pasa ca Bruce Lee era asiatic, il iubesc in intreaga lume, si vreau si eu sa am un astfel de impact. Nu vreau sa fiu amintit ca afro-american in constiinta oamenilor. Nu vreau ca nimeni sa spuna 'Imi place de luptatorul negru'. Vreau ca oamenii sa ma iubeasca pentru cine sunt. As prefera sa fiu amintit ca luptatorul acela crestin sau ca luptatorul pasnic sau ca luptatorul care raspandeste pozitivitate si bunatate si confidenta mult mai mult decat tactici de lupta. E important."

Se pare ca atunci cand lupti sa fi considerat cel mai bun din lume, visele tale se intalnesc  cu realitatea ta personala, si in cele din urma una dintre cele doua entitati va invinge.

Sursa - www.middleeasy.commagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA