Natiunea MMA

Jon Jones s-a accidentat; lupta pentru titlu cu Daniel Cormier a fost amanata
13/08/2014Campionul categoriei semi-grele din UFC, Jon Jones, a fost nevoit sa se retraga din confruntarea pe care o avea programata cu Daniel Cormier in Main Eventul UFC 178 din cauza unei accidentari suferita zilele trecute in timpul antrenamentului.

Stirea a fost facuta publica de oficialii UFC in timpul unei emisiuni TV pe canalul Fox Sports 1. Lupta dintre cei doi a fost reprogramata pentru UFC 182 din 3 ianuarie in Las Vegas.

Noul Main Event al UFC 178 a devenit astfel confruntarea pentru titlul diviziei musca dintre Demetrious Johnson si Chris Cariaso, care era programat initial pentru UFC 177 din 30 august. Gala din 27 septembrie va mai avea pe fight-card si luptele dintre Conor McGregor vs Dustin Poirier si Dominick Cruz vs Takeya Mizugaki.

Aceasta stire vine dupa o serie de evnimente interesante legate de mult asteptata confruntare. Dupa de acum foarte cunoscuta imbranceala de la conferinta de presa dintre Jones si Cormeir, cei doi au fost surprinsi de camerele video amenintandu-se si injurandu-se reciproc inainte de un interviu pentru ESPN Sports.

Este a doua schimbare importanta pentru categoria semi-grea a UFC, dupa ce initial Jones trebuia sa ii acorde revansa lui Alexander Gustafsson, un lucrul devenit imposibil dupa ce acesta din urma s-a accidentat si el in timpul antrenamentelor.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA