Natiunea MMA

Jon Jones s-a accidentat; Phil Davis ii ia locul in lupta cu Rashad Evans la UFC 133
26/04/2011

Mult asteptata confruntare dintre Jon Jones si fostul sau prieten si partener de antrenament va trebui sa mai astepte.

O accidentare la mana l-a scos pe proaspatul campion al categoriei semi-grele din cursa pentru apararea centurii, pentru o perioada inca necunoscuta. UFC a ramas totodata fara Main Eventul galei din Philadelphia, in luna august. Ca urmare, promotia americana la inlocuit pe Jones cu un alt star in devenire, Phil Davis.

UFC 133 a fost confirmata oficial luni dimineata.

Dimenisunea accidentarea la mana a lui Jones, ca si perioada de care va avea nevoie pentru reabilitarea, nu sunt inca foarte clare, dar se pare ca este vorba de o intindere de ligamente.

Evans (15-1-1) nu a mai luptat de la victoria reusita in mai anul trecut in fata lui Quinton "Rampage" Jackson, prin decizia unanima a arbitrilor. El urma sa lupte cu Mauricio Rua, dar a suferit o accidentare care l-a obligat sa se retraga din aceasta confruntare cat timp Mauricio isi revenea si el dupa o operatie la genunchi. Inlocuitorul lui Rashad in aceasta lupta, Jon Jones, l-a facut mai apoi TKO pe Shogun si a cucerit centura de campion.

Ca membri ai Team Greg Jackson, Jones si Evans au declarat adesea ca nu au de gand sa se confrunte in ring, dar aceasta apropiere a dat semne de erodare inca inainte ca Jones sa castige centura de campion. De atunci, Rashad a plecat din tabara lui Jackson, si cei doi au schimbat vorbe aprinse pe net.

Neinvins in cele 9 lupte ale carierei sale profesioniste de MMA, Davis l-a invins recent pe Antonio Rogerio Nogueira, prin decizie unanima, intr-o gala UFC Fight Night din martie.

UFC 133 are loc pe 6 august la Wells Fargo Center, in Philadelphia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA