Natiunea MMA

Jon Jones primeste sentinta pentru accidentul rutier in care a fost implicat in 19 mai
01/08/2012

Campionul categoriei semi-grele a UFC, Jon Jones, a fost amendat ieri cu suma de 1000$ si i-a fost suspendat carnetul de conducere pentru sase luni. In plus, el trebuie sa se prezinte la un seminar dedicat victimelor accidentelor rutiere si sa instaleze la toate masinile pe care poseda dispozitive speciale care nu permit pornirea motorului atunci cand soferul prezinta urme de alcool in aerul respirat.

Toate acestea vin in urma accidentului il care el a fost implicat si arestat in 19 mai, sub suspiciunea de conducere sub influenta alcoolului, dupa ce s-a oprit cu Bentleyul sau intr-un stalp din Binghampton, NY. Luptatorul si-a recunoscut vina, si a acceptat conditiile de mai sus cerute de catre procurorul districtual din Broome Conty in schimbul unei sentinte mai blande.

Considerat de multa lume unul dintre cei mai talentati sportivi din istoria MMA-ului, Jones a avut un an 2011 foarte bun, submitandu-l pe Ryan Bader inainte de a il depasi foarte usor pe Mauricio Rua si a cuceri centura de campion a semi-greilor. "Bones" si-a aparat pana acum centura de doua ori, sugrumandu-i pe fostii campioni Quinton Jackson si Lyoto Machida inainte de a il depasi la puncte pe fostul sau prieten si partener de antrenament Rashad Evans la UFC 145 in luna aprilie.

Urmatoarea lupta a lui Jones este impotriva campionului Strikeforce Dan Henderson, pe 1 septembrie la UFC 151.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA