Natiunea MMA

Jon Jones pledeaza vinovat la acuzatia de fuga de la locul accidentului
30/09/2015Fostul campion al categoriei semi-grele a UFC, si totodata unul dintre cei mai dominanti luptatori din istoria organizatiei americane nu va merge la inchisoare, dupa ce un judecator l-a condamnat la 18 luni de supraveghere judiciara in urma parasirii locului accidentului din luna aprilie.

Cu Dana White in randul celor prezenti in sala de judecata, Jones a pledat "vinovat" la acuzatia de fuga de la locul accidentului in fata unui judecator din Albuquerque, New Mexico. Pe langa cele 18 luni de probatiune, Jones va trebui sa faca 72 de aparitii caritabile si sa stea de vorba cu copii.

La scurt timp dupa anuntarea sentintei, UFC si-a facut publica pozitia fata de situatia lui Jones.

"Organizatia UFC a aflat ca Jon Jones a ajuns la o intelegere cu autoritatile din Albuquerque, New Mexico in corelatie cu acuzatiile legate de incidentul automobilistic din aprilie. Ca urmare, UFC va reanaliza situatia contractuala a acestuia, inainte de a se pune in discutie revenirea lui in competitie."

Jones nu a mai concurat din 3 ianuarie, cand a castiga decizia arbitrilor in lupta cu Daniel Cormier la UFC 182 in Las Vegas. Cormier a castigat mai apoi centura vacanta a categoriei cu o victorie prin submisiei in fata lui Anthony Johnson la UFC 187.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA