Natiunea MMA

Jon Jones pica testul anti-doping de la gala UFC 214
23/08/2017Reputatia patata a lui Jon Jones mai primeste inca o lovitura.

Fost detinator al titlului UFC pentru o lunga perioda de timp, Jones a fost testat pozitiv pentru o substanta interzisa (conform unor surse neconfimate inca este vorba de un steroid anabolizant, turnibol) la un test administrat de departmanetul special USDA in 29 iulie, la gala UFC 214 din Anaheim, California.

In presa de specialitate au aparut deja detalii care dau ca sigura retragerea titlului - care ar urma sa ii revina invinsului Daniel Cormier - dar Dana White a negat, intr-un interviu pentru ESPN, ca s-ar fi luat o decizie in acest sens. Promotia americana a confirmat insa rezultatul pozitiv al testului, intr-un comunicat oficial pe site-ul sau.

Conform comunicatului oficial al USDA, mostrele au fost colectate dupa cantarul oficial din 28 iulie.

In iulie 2016, Jones a mai fost depistat pozitiv la un test inaintea unei alte lupte programate cu Cormier, la UFC 200. El a fost atunci suspendat un an de zile de catre USDA.

Acesta este doar ultimul dintr-o serie neagra de incidente pentru spectaculosul luptator american, dupa ce a avut numeroase probleme cu legea. Victoria sa in fata lui Cormier trebuia sa marcheze revenirea lui in randul starurilor UFC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA