Natiunea MMA

Jon Jones o spune raspicat: "Nu am sa lupt niciodata cu Rashad Evans"
21/10/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Chiar daca Carlos Condit l-a multumit recent pe presedintele UFC, Dana White, cand a declarat ca e de acord sa lupte cu colegul sau de echipa de la Team Jackson, Georges St Pierre, pentru centura categoriei semi-mijlocii, un alt coleg de la aceeasi echipa a reiterat refuzul sau de a face acelasi lucru.

Jon Jones, considerat una dintre marile sperante alte categoriei semi-grele, a declarat pentru ESPN ca nu ia in considerare o lupta cu Rashad Evans, fie pentru titlul categoriei, fie pentru orice alt pret.

"Absolut NU. Daca Rashad castiga centura, si sper sa fie asa, singurul meu obiectiv va fi sa ajung cel mai bun pretendent la titlu, si sa continui sa ii snopesc pe toti fara a fi campion. As sta la semi-grea si as fi al doilea din lume. Asta ar fi obiectivul meu."

"Cum am spus, sper sa castige, suntem foarte mandri de el. Nu as putea sa o fac, e prietenul meu" a declarat Jones, considerat de multa lume dreptu un posibil viitor campion.

La doar 23 de ani, Jones mai are inca mult de mers, atat pe plan profesional cat si pe plan fizic. S-a sugerat nu o data ca ar putea ajunge la categoria grea, iar el nu e total impotriva acestei idei, desi nu se gandeste inca sa urce in greutate.

"Toate visele si sperantele mele sunt la categoria semi-grea, si cresc si devin tot mai batran, dar inca mai am multe de spus la semi-grea. Am o buna etica de lucru din cauza luptelor libere, si slabirea pentru a face categoria vine natural pentru mine, asa ca am sa astept pana aceasta devine mizerabila inainte sa urc la grea."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA