Natiunea MMA

Jon Jones nu ia in serios provocarea lui Belofort; spune ca l-a "snopit" in bataie prima data
24/01/2013

Dupa victoria in fata lui Michael Bisping la UFC on FX7 in weekendul care a trecut, Vitor Belfort a cerut imediat revocarea "clovnului" Chael Sonnen din lupta pentru titlul categoriei semi-grele a UFC, impotriva campionului Jon Jones, care e programatat la UFC 159 din 27 aprilie.

"The Phenom", care a pierdut in fata lui Jones la UFC 152 in septembrie anul trecut, dupa ce aproape l-a submis pe "Bones" in prima runda cu un almbar, a cerut inca o sansa la titlu.

Sonnen, care nu a primit foarte bine comentariile lui Befort, a oferit un raspuns pe masura si s-a angajat chiar sa aranjeze o "intalnire cu Isus" pentru Vitor, un crestin foarte devotat.

Nici campionul Jones nu a raspuns favorabil cererii. Intr-o recenta emisiune televizata, el a vorbit in termeni nelaudativi despre fostul sau adversar.

"Nici macar nu l-am luat in serios. In nici un moment nu a fost aproape sa castige prima lupta in afara de armbarul acela. In afara de primul minut al primei runde, l-am snopit in bataie vreme de 24 de minute."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA