Natiunea MMA

Jon Jones isi exprima public interesul pentru o lupta cu Chael Sonnen
12/10/2012

Poate ca pana la urma confruntarea dintre Jon Jones si Chael Sonnen va avea loc.

Cu putin timp in urma, campionul categoriei semi-mijlocii a UFC, Jon Jones, a refuzat oferta de a lupta cu eternul challenger, Chael Sonnen, in Main Eventul galei UFC 151, un lucru care a dus la anularea primei gale din istoria promotiei americane sub obladuirea Zuffa LLC.

Aseara tarziu, Jones a trimis un mesaj legat de acest lucru pentru toti cei 428.000 de utilizatori care il urmaresc pe contul sau de Twitter.

"Cu cat realizez mai mult cat de interesati sunt fanii mei sa lupt cu Sonnen, cu atat mai mult incep sa nu ma mai gandesc daca el merita acest lucru."

Desi Sonnen va accepta cu siguranta aceasta lupta, pe care o dorea oricum de ceva vreme, sunt mai multe lucruri care stau in calea realizarii ei imediate. In primul rand Chael are programata revenirea la categoria semi-grea la UFC 155 impotriva lui Forrest Griffin, si in al doilea rand Jon Jones are o accidentare destul de serioasa la cot in urma armbarului aproape perfect reusit de Vitor Belfort in 22 septembrie.

Dar postarea lui Jones pe Twitter indica disponibilitatea si chiar interesul sau pentru o astfel de confruntare.

Zece minute mai tarziu, Jones a mai adauga un comentariu pe aceeasi tema.

"O parte din mine vrea sa faca lucrul asta pentru fani, dar cealalta parte simte ca aceasta ar delegitimiza importanta titlului de campion."

Chael, in stilul sau caracteristic, nu a putut rezista tentatie si i-a raspuns aproape imediat.

"Nu tu oferi. EU IAU. Tine minte asta, Bonesie-Boy."

Fumul a inceput sa iasa, ramana de vazut cand va aparea si focul.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA