Natiunea MMA

Jon Jones isi cere scuze fanilor pentru refuzul de a lupta impotriva lui Chael Sonnen
27/08/2012

Dupa ce campionul categoriei semi-grele a UFC, Jon Jones, a decis ca nu e suficient de bine pregatit pentru a accepta o lupta cu un alt adversar decat Dan Henderson - adica Chael Sonnen - pentru a salva gala UFC 151, presedintele promotiei americane l-a criticat deschis atat pe el cat si pe antrenorul sau, Greg Jackson pentru aceasta decizie. Mai ales avand in vedere ca a fost prima gala care a trebuit anulata de la preluarea brandului de catre Zuffa LLC.

White si co-proprietarul Lorenzo Fertitta au fost "dezgustati" de decizia lui Jones, mai ales avand in vedere ca un Sonnen iesit din forma si mai greu decat de obicei s-a aratat mai mult decat dispus sa accepte sa urce in cusca in locul lui Dan Henderson, accidentat.

Desi Jones a luat o decizie pe care a considerato cea mai potrivita pentru cariera sa, dupa reactiile critice ale fanilor si specialistilor din lumea MMA, el pare sa inteleaga magnitudinea impactului pe care aceasta a generato.

La cei 25 de ani ai sai, Jones a explicat situatia pe contul sau de Twitter.

"Duc crucea pentru decizia mea. Daca cineva trebuie sa isi asume vina, am sa accept intreaga responsabilitate pentru anularea UFC 151. Vreau sa imi cer sincere scuze tuturor celorlalti atleti/fani care au pierdut timp si bani din aceasta cauza. Imi pare foarte rau pentru cum am abordat problema."

Jones isi va apara centura pe 22 septembrie, la UFC 152, in fata fostului detinator al titlului, Vitor Belfort.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA