Natiunea MMA

Jon Jones il desemneaza pe "Rampage" Jackson ca urmatorul sau oponent
05/06/2011

Oficial, Quinton "Rampage" Jackson nu are inca o lupta programata in viitorul apropiat, cata vreme situatia cu accidentarea de la mana nu este clarificata.

Dar campionul categoriei semi-grele a UFC, Jon Jones este sigur ca Jackson - fost campion si el - va fi urmatorul sau oponent in Octogon.

"Am sa lupt cu Quinton 'Rampage' Jackson. Nu am voie sa vorbesc despre data acestei lupte pentru ca nu am semnat inca un contract, dar cu siguranta va fi foarte curand" a spus Jones aseara.

Jackson este acum suspendat medical de catre Comisia Atletica a Statului Nevada dupa victoria de la UFC 130 in fata lui Matt Hamill in weekendul trecut. Suspendarea este pentru sase luni, dar poate fi ridicata daca sportivul primeste aprobarea din partea unui medic specialist.

Faptul ca Jackson ar putea sa primeasca o sansa la tilul pare destul de ciudat, avand in vedere ca Rashad Evans era vazut de toata lumea drept principalul pretendent la titlu pana de curand. El si Jones, fosti colegi de echipa deveniti rivali inversunati, urmau sa lupte pentru centura inainte ca Jones declare ca este obligat sa se retraga din cauza unei operatii la mana.

La foarte scurt timp dupa ce Evans a primit un nou adversar - Phil Davis - Jones a revenit asupra declaratiei anterioare si a spus ca nu mai are nevoie de nici o operatie, si ca asteapta un nou opontent pentru a isi apara titlul de campion. Ba mai mult, Evans nu are asigurata o noua sansa la titlu chiar daca trece de Davis la UFC 133.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA