Natiunea MMA

Jon Jones are de gand sa urce la categoria grea pe sfarsitul anului viitor
01/11/2012

Nu cu mult timp in urma, campionul categoriei semi-grele a UFC, Jon Jones, a facut publica posibilitatea trecerii la divizia grea a celei mai importante organizatii din lumea MMA-ului. Dana White nu a fost de acord cu acest lucru si a negat vehement aceasta posibilitate, afirmand ca Jones are mult de lucru inca la semi-grea.

Intr-o discutie recenta cu fanii, online, chiar White l-a intrebat pe Jones daca mai are de gand sa faca aceast trecere.

"Cu siguranta am sa trec la grea" a raspuns imediat Jones. "Dar va fi probabil undeva in 2013. Poate la sfarsitul lui 2013."

Jones a reafirmat inca o data dorinta de a concura impotriva lui Henderson, pentru a inchide capitolul UFC 151 din viata sa, dar si contra lui Alexander Gustafsson, din dorinta de a dovedi criticilor ca nu avantajul de alonja pe care il are in fata marii majoritati a adversarilor sai este factorul determinant in succesul sau.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA