Natiunea MMA

Jon Jones amana pentru a doua oara lupta cu Glover Teixeira din cauza unei accidentari
21/11/2013Campionul UFC de la categoria semigrea Jon Jones a fost mai grav accidentat decat a fost Alexander Gustafsson dupa confruntarea lor din Septembrie. Gustafsson a acceptat déjà sa-l intalneasca pe Jimi Manuwa in 8 Martie, in timp ce Jones, care ar fi trebui sa il infrunte pe Glover Teixeira in Februarie, a fost nevoit sa modifice data luptei deoarece nu e complet recuperat dupa confruntarea de la UFC 165.

“Jon Jones s-a intors la sala, dar inca nu se simte bine”, a declarat presedintele UFC Dana White sambata trecuta. “A spus ca inca are probleme cu mobilitatea picioarelor si cu ochii. Inca e afectat dupa acea lupta. Confruntarea nu a avut loc cu mult timp in urma. E ca un accident de masina”

Jones si Teixeira ar fi trebuit sa se intalneasca pe 1 Februarie in cadrul UFC 169, dar evenimentul a trebuit sa se amane, deoarece Jones nu era pregatit. Saptamana trecuta s-a anuntat ca cei doi se vor intalni in 22 Februarie in cadrul UFC 170.

Inca nu se stie cu exactitate data confruntarii, dar e probabil sa fie spre finalul lunii Martie.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA