Natiunea MMA

Jon Jones, campionul semi-greilor
31/07/2017  "Bones" a cucerit titlul suprem la categoria semi-grea dupa ce l-a invins, prin KO, in runda a treia, pe Daniel Cormier, in capul de afis al galei UFC 214, gazduita de Centrul Honda din Anaheim (California, Statele Unite ale Americii). Arbitrul John McCarthy a pus capat revansei dintre cei doi in urma unei combinatii de lovituri cu capul, respectiv, de pumni aplicata de Jones adversarului sau. Ajuns la 30 de ani, “Bones” a obtinut al 23-lea succes din cariera (al 14-lea consecutiv), fiind creditat acum si cu “Performanta noptii” (care i-a adus un bonus de 50.000 de dolari).
  Tot la categoria semi-grea, elvetianul de origine turca Volkan Oezdemir, neinvins in cele 3 intalniri din UFC, a avut o prestatie remarcabila, reusind sa castige prin KO la pumni confruntarea cu Jimi Manuwa. A fost a 15-a victorie a lui “No Time” in circuitele profesioniste de MMA (a 5-a la rand). Evolutia sa a fost pe deplin apreciata, turcul primind, la randul sau, bonusul de 50.000 de dolari pentru “Performanta noptii”.
  Intr-un meci mult mai echilibrat, Tyron Woodley si-a pastrat centura la categoria semigrea dupa ce s-a impus, la puncte, prin decizie unanima, in fata lui Demian Maia. De altfel, Woodley i-a intrerupt lui Maia sirul de sapte meciuri fara infrangere. Si tot la aceeasi categorie de greutate, Robbie Lawler a fost declarat castigator, prin decizie unanima, in detrimentul lui Donald Cerrone (toti cei trei arbitri au punctat la fel: 29-28 in favoarea lui “Ruthless”).
  La categoria pana femei, celebra Cristiane Justino a facut-o KO tehnic in runda a treia pe Tonya Evinger, producandu-i acesteia primul esec din iulie 2011 incoace. Practic, a fost un meci fara istoric, loviturile foarte eficiente ale celei supranumite “Cyborg” conducand la un deznodamant asteptat inca de la startul partidei.
  Gala UFC 214 de la Anaheim a fost urmarita de peste 16.500 de spectatori, incasarile ridicandu-se la aproape 2,5 milioane de dolari.

 Vlad Amariei-www.natiuneamma.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA