Natiunea MMA

Jon Jones, Georges St-Pierre, Fabricio Werdum nominalizați la Premiile ESPY 2011
25/06/2011

Campionii UFC Jon Jones și Georges St-Pierre, precum și pretendentul la Centura Strikeforce a Categoriei Grele, Fabricio Werdum, au fost nominalizați pentru Premiile ESPY 2011.

Jones şi St-Pierre au fost nominalizați pentru categoria "Cel mai bun luptător", īn timp ce victoria lui Werdum din iunie 2010 īmpotriva lui Fedor Emelianenko a fost nominalizata la categoria "Cea mai mare răsturnare de situație".

Fanii pot vota cāștigătorii de acum pānă pe 9 iulie, iar premierea  va fi difuzata pe ESPN īn data de 13 iulie.

Jones şi St-Pierre, sunt īn lista "Cel mai bun luptător" alături de boxerii Bernard Hopkins, Sergio Martinez și Manny Pacquiao.

Niciun luptător MMA nu a cāștigat vreodată Premiul ESPY pentru "Cel mai bun luptător", o categorie care a fost creată īn 2007 pentru a īnlocui "Cel mai bun boxer", categorie care exista din 1993.

Este a treia nominalizare pentru St-Pierre la ESPY (Premiile anuale de excelentă īn performantă sportiva). Canadianul a mai fost, de asemenea, nominalizat pentru "Cel mai bun luptător" īn 2008 și 2010, dar boxerul Floyd Mayweather a plecat cu premiul de fiecare dată. Jones este nominalizat pentru prima dată.

Werdum īl urmează pe Campionul UFC la categoria ușoară Frankie Edgar ca al doilea luptător MMA care primește o nominalizare īn afara categoriei "Cel mai bun luptător".

Printre castigatorii anteriori la categoria "Cea mai mare răsturnare de situație", care a fost introdusa īn 2004, se numără echipa de fotbal SUA care a reușit o victoria asupra Spaniei īn iunie 2009, sau cāștigătorii Super Bowl 2008, New York Giants care au jucat īmpotriva principalilor favoriți New England Patriots.

Premiile ESPY, īnființate in anul 1993, aduc onoare celor mai bune realizări, momente și sportivi din anul precedent. Votul fanilor pentru cele 33 de categorii, inclusiv "Cel mai bun luptător" și "Cea mai mare rasturnare de situație" este deschis acum pe site-ul oficial ESPY ( http://espn.go.com/espys/#!/voting/ ) , iar ceremonia de premiere are loc pe 13 iulie la Nokia Theatre din Los Angeles. Show este difuzat īn direct pe ESPN pentru al doilea an consecutiv si īl are pe Seth Meyers ca gazdă.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA