Natiunea MMA

Jon Jones: Daniel Cormier nu e relevant pentru mine
05/08/2013Dupa spusele lui Jon Jones, Daniel Cormier incearca sa avanseze in cariera, si incearca sa se foloseasca de el pentru acest lucru. Inca este cale lunga pana Cormier va ajunge la nivelul sau.

“DC este un tip care isi doreste cu ardoare sa devina faimos”, a declarat Jones unor reporteri in timpul conferintei UFC World Tour din Los Angeles. “Nu cred ca e dispus sa faca mari sacrificii pentru asta, dar isi doreste sa ajunga in top. Se vede asta in toate actiunile sale. Isi doreste sa creasca numarul de fani. Pe Twitter are in jur de 20.000”.

La momentul respectiv, @dc_mma avea 57.518 fani. Acest numar nu se compara cu 678.173 a lui Jones.

Cormier va avea ultima confruntare la categoria grea impotriva lui Roy Nelson in cadrul UFC 166. Dupa rezultatul din Octombrie, daca va fi invingator, va dori sa treaca la categoria semigrea, pentru a avea o sansa la titlul lui Jones.

Jones nu a fost deloc impresionat de aceasta dorinta a lui Cormier. “Nu imi place sa raspund la intrebari legate de el. Pur si simplu nu e relevant pentru mine. Sunt foarte multi luptatori minunati in aceasta divizie. Nu e nici macar in top 5. A aratat ingrozitor in ultima sa lupta. De fapt nu am nici o grija in ceea ce-l priveste”.

Ei au mai avut anumite neintelegeri cand, la gala premiilor MMA Jones sustinea ca la momentul respeciv nu stia cine este campionul Grand Prix-ului Strikeforce de la categoria grea.

“A avut o altercatie cu mine. La momentul respectiv, nu stiam cine este. E clar ca situatia a fost mult mai importanta pentru el decat a fost pentru mine.”

Intre timp, Jones e axat in principal pe UFC 165, unde isi va apara titlul in fata lui Alexander Gustafsson.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA