Natiunea MMA

Jon Jones: “Chael Sonnen a luat steroizi intreaga sa cariera”
18/04/2013
Campionul UFC de la categoria semigrea a avut cateva zile palpitante dupa ce a trebuit sa dea socoteala pentru cum s-a purtat in timpul interviului fata in fata cu Chael Sonnen de sambata.

In timp ce pe Jones nu l-a interesat nimic legat de contestatarul sau din finala “The Ultimate Fighter 17”, a avut multe de spus despre Sonnen in timpul interviului de pe FUEL TV “UFC Tonight”.

“Chael face ce stie mai bine. Promoveaza o lupta, si il voi lasa sa faca asta.”, a spus Jones in timp ce se eschiva din conversatia cu cel mai bun vorbitor din MMA. “Datoria experientei mele, mi-am dat seama ca vorbitul urat nu ajuta cu nimic lupta”.

Oricum, Jones a continuat sa vorbeasca despre motivele pentru care Sonnen a pierdut ambele lupte pentru titlu in fata campionului UFC de la categoria mijlocie Anderson Silva si de ce “Bones” este sigur ca il va duce pe Sonnen la 0-3 in 27 aprilie.

Acesta considera ca adevaratii compioni nu au nevoie de substante sintetice pentru a-si dovedi capacitatile.

“Oamenii stiu ca Sonnen a luat steroizi in toata cariera sa, si probabil din acest motiv nivelul testosteronului sau la momentul actual este scazut”, a adaugat Jones. “Nu cred ca asa ar trebui sa procedeze un campion, de aceea am spus ca ii lipseste sufletul de campion”.

Sonnen a spus de multe ori ca are nevoie sa faca TRT, in caz contrar ”voi muri”. In mod cert Jones nu crede spusele lui Chael.

Veti plati 54.95$ pentru a vizualiza UFC 159 in pay-per-view? Jones este favorit cu 10-1 sanse sa il infranga pe Sonnen in cadrul evenimentului din Prudential Center din Newark, New Jersey, deci lupta actuala nu va fi la fel de interesanta ca cea de dinainte.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA