Natiunea MMA

Jon Fitch vs. Josh Burkman va fi capul de afis pentru World Series of Fighting 3
28/03/2013Debutul lui Jon Fitch in World Serier of Fighting este programat.

Fostul pretendent la titlul UFC de la categoria semimijlocie se va confrunta cu Josh Burkman in WSOF3 pe 14 Iunie in Las Vegas, conform spuselor lui Ray Sefo, presedinte organizatiei americane, care a facut public anuntul miercuri prin intermediul MMAFighting. Ambii luptatori au acceptat verbal confruntarea.

Lupta de la categoria semimijlocie va fi main event-ul WSOF 3.

Fitch, 35, (24-5-1) a fost concediat din UFC in Februarie in urma infrangerii in fata lui Demian Maia. El a semnat un contract pentru mai multe lupte cu cei de la WSOF la inceputul acestei luni.
Burkman (25-9) a avut patru victorii consecutive, iar in ultima lupta a fost infrant prin knockout in rima runda de Aaron Simpson in WSOF 2 sambata.

In urma luptei, Burkman nu a prezentat un mare interes pentru a lupta cu Fitch in Iunie, dar s-a razgandit saptamana trecuta. Veteranul de 32 de ani are scorul personal de 7-1 de cand a plecat din UFC in 2008.

Se asteapta ca cei din promotie sa anunte inca o lupta pentru card-ul din Las Vegas, care se va difuza in curand pe NBC Sports Network.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA