Natiunea MMA

Jon Fitch semneaza cu World Series of Fighting si urmeaza sa isi faca debutul pe 14 iunie
11/03/2013

Dupa cum era de asteptat Jon Fitch (din foto) nu a stat mult timp fara ocupatie. Conform MMAFighting.com, fostul luptator UFC de la categoria semimijlocie a acceptat sa se alature WSOF.

Fitch e asteptat sa aiba debutul in WSOF 3, care va avea loc in 14 Iunie in Las Vegas.

Cei din UFC au creat o furtuna luna trecuta cand l-au concediat in mod neasteptat pe Fitch. Presedintele UFC Dana White a mentionat ca declinul luptatorului, pretul foarte ridicat si stilul de lupta nu foarte incantator au fost motivele care au stat la baza concedierii lui Fitch.

Cu toate ca acesta detine un record de 24 5 1, in ultimele 4 lupte a obtinut doar 1 2 1. Salariul pentru UFC 127 si UFC 153 nu a fost divulgat. Oricum, a castigat o medie de 63.000$ doar pentru a-si face aparitiala UFC 141 si UFC 156.

Tariful lui Fitch, cu toate ca a mai scazut, se pare ca nu a fost o problema pentru noua promotia de MMA care l-a angajat.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA