Natiunea MMA

Jon Fitch se accidenteaza la umar si se retrage din revansa cu BJ Penn
01/04/2011

Jon Fitch a devenit ultimul sportiv de la American Kickboxing Academy care a intrat pe lista accidentatilor.

Cain Velasquez si Josh Koscheck, de la aceeasi sala de arte martiale, sunt acum indisponibili pe termen lung, datorita problemelor medicale, iar acum Fitch s-a accidentat la umar.

UFC a confirmat ca Jon s-a retras de pe fight-cardul galei din luna iulie, iar revansa sa cu BJ Penn s-a amanat pentru o data ulterioara. Nu se stie inca daca Penn va ramane sa lupte in aceeasi gala cu un alt adversar sau daca se va retrage si el.

Au aparut zvonuri ca un alt luptator, Carlos Condit, a fost chestionat daca ar dori sa ii ia locul lui Fitch, dar asta ar insemna ca si Penn sa isi dea acordul pentru aceasta lupta.

Aceasta lupta, Penn vs Condit, ar avea sens, pentru ca invingatorul ar fi intr-o pozitie buna ca sa fie declarat principalul pretendent la titlul categoriei semi-mijlocii, disputat la UFC 129. Acolo, Georges St Pierres isi apara centura de campion, si daca reuseste acest lucru, va avea nevoie de un alt contracandidat, iar Penn sau Condit ar fi potriviti pentru asa ceva.

Fitch va fi foarte dezamagit daca acest lucru se intampla. Inainte de egalul cu Penn la UFC 126, el avea la activ o serie de cinci victorii consecutive. E destul de clar pentru toata lumea ca e unul dintre cei mai buni luptatori de la aceasta divizie de greutate, chiar daca stilul sau nu e pe placul spectatorilor. Dana White a declarat destul de deschis ca acesta este unul dintre motivele pentru care inca nu a primit o alta sansa la titlu.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA