Natiunea MMA

Jon "Bones" Jones vs Ryan Bader, confirmata oficial pentru UFC 126 in februarie
01/11/2010

www.cagepotatoe.com


                 Jon Jones                      vs                           Ryan Bader

Desi au existat stiri contrare, Jon Jones si Ryan Bader urmeaza sa lupte in cadrul galei UFC 126 din luna februarie, a confirmat promotia americana in timpul showului "The Ultimate Insider".

Confirmarea acestei lupte e o stire importanta din mai multe puncte de vedere, mai ales ca mult apreciata divizie semi-grea a UFC, are nevoie de ajutor acum, desi nimeni nu vrea sa admita lucrul asta. Categoria continua sa fie afectata de propria fragilitate. Chuck a disparut din peisaj. Tito e gata, desi nici el nu stie inca lucrul asta. Randy opteaza pentru o retragere graduala din acest sport. Divizia are cu disperare nevoie de cineva care sa ia centura si sa o ascunda de restul lumi, si doi dintre cei mai recomandati oameni pentru asta sunt Ryan Bader si Jon Jones.

Au existat momente cand se parea ca cei doi nu vor putea sa isi potriveasca programul ca sa lupte, dar acum ca totul e semnat si declarat oficial, aceasta lupta nu face decat sa imbunatateasca un fight-card deja spectaculos pe care UFC il pregateste pentru weekendul cand va avea loc si Super-Bowlul, finala Campionatului de Fotbal American. Cei doi vor urca in acelasi Octogonn unde se vor infrunta Anderson Silva si Vitor Belfort, Forrest Griffin si Rich Franklin, Kenny Florian si Evan Dunham.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA