Natiunea MMA

Jon "Bones" Jones alege sa nu se opereze la mana accidentata
16/05/2011

 

Campionul UFC la categoria semi grea, Jon Jones, nu va suferi nicio intervenţie chirurgicală la mana dreaptă.

Impresarul lui Jones, Malki Kawa, a confirmat ştirea pe rețeaua socială Twitter.

Potrivit celor spuse de Kawa, Jones a fost īn Las Vegas la īnceputul săptămānii pentru a se īntālni cu Dr. James Vahey. Operaţia lui Jones era programată pentru joi, dar după īntālnirea cu Dr. Vahey miercuri, Jones a fost sfătuit sa renunțe la intervenţia chirurgicala.

Asa ca Dr. Vahey i-a pus māna dreaptă īn ghips pentru o lună. Există şanse ca Jones sa fie nevoit sa se opereze pe viitor pentru a remedia accidentarea.

"Īncă de la īnceput", a spus Kawa, "Jon a sperat sa nu se opereze."

Dr. Vahey, care ar fi trebuit sa efectueze intervenţia chirurgicală, a fost primul medic care l-a sfatutit pe Jones sa renunțe la intervenţia chirurgicală pentru a repara ligamentul rupt din māna dreaptă. Potrivit Kawa, Dr. Steven Sanders medic primar UFC, precum şi alți medici din New York şi Los Angeles, l-au sfătuit ca o interventie chirurgicala ar corecta īn totalitate accidentarea care īl deranjează de ani de zile pe campionul la semi grea.

"Acesta este o accidentare care recidivează īncă de cānd am fost luptător īn colegiu, nu īmi afectează loviturile sau prizele, dar īmi iau timpul şi măsurile adecvate pentru a corecta acest lucru acum, astfel īncāt să nu se īntāmple din nou" a declarat Jones īntr-un comunicat lansat luna trecută.

Jones a fost programat sa se lupte cu Rashad Evans, dar decizia de a avea o intervenţie chirurgicală l-au forţat să se retragă din luptă. Ca rezultat, Evans fost de acord sa lupte cu Phil Davis la UFC 133 in Philadelphia.

Cu toate acestea, īn ciuda faptului că Jones nu se va opera, Evans vs Davis  rămāne īncă īn picioare, după spusele lui Kawa, iar Jones se aşteaptă să se īntoarcă la acţiune īn ultima parte a lui 2011.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA