Natiunea MMA

Joi e Batalia de la Vaslui
08/08/2016

 

    Asociația Sportivă Kickboxing Tornado Vaslui organizeaza pe 11 august, de la ora 19:30, la Sala Sporturilor din Vaslui un eveniment de amploare pentru lumea kickboxingului si MMA-ului.

    Acest adevarat regal de lupte reuneste, in premiera pentru orasul moldovean, nume importante ale artelor martiale din Romania.

    Sub titulatura Batalia de la Vaslui, gala ii are ca invitati speciali pe Catalin Morosanu si Sebastian Ciobanu.

    Evenimentul cuprinde 12 meciuri, care mai de care mai interesante. 24 de sportivi din Egipt, Republica Moldova, Ucraina si România se vor intrece pentru centurile puse în joc.

    Vor intra în ring, printre altii, Rotaru Lascăr, Daniel Alexandru, Bogdan Năstase, Stefan Irimia, Denis Butnaru si Dragos Patrichi.

    Gala de joi, una dintre cele mai mari de la noi din tara, se desfasoara cu sprijinul Primariei Municipiului Vaslui si al Consiliului Judetean Vaslui.
   
Un bilet de intrare costa 15 lei.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro



magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA