Natiunea MMA

Johny Hendricks revine in Octogon la UFC 207
21/10/2016

 


  Conducerea Ultimate Fighting Championship a anuntat ca fostul campion la semimijlocie urmeaza sa il infrunte pe Neil Magny in cadrul galei de la Las Vegas.
  Hendricks a fost, pentru scurt timp, detinatorul titlului mondial. Dupa ce a fost invins de Georges Saint-Pierre in lupta pentru centura categoriei, adversarul sau s-a retras din activitate, dandu-i lui Hendricks sansa de a deveni campion interimar in urma victoriei impotriva lui Robbie Lawler. Din nefericire pentru el, Hendricks a pierdut centura, chiar in acelasi an, 2014, in fata aceluiasi Lawler. De atunci, “Bigg Rigg” a mai repurtat un singur succes (in fata lui Matt Brown), suferind esecuri in alte doua partide (cu Stephen Thompson si Kelvin Gastelum, ambele in acest an). Tinand cont ca, in ultimele 4 confruntari, Hendricks a obtinut o singura victorie, meciul cu Magny este de o importanta capitala.
  De partea cealalta, Neil Magny sta mai bine. Chiar daca a pierdut ultima disputa in fata lui Lorenz Larkin, Magny le-a castigat pe precedentele 3 iar un eventual succes in fata lui Hendricks l-ar readuce in prim-plan.
  Evenimentul principal al galei UFC 207  din 30 decembrie, de la T-Mobile Arena din Las Vegas, va fi intalnirea pentru titlul categoriei cocos la feminin dintre campioana Amanda Nunes si fosta detinatoare a titlului, Ronda Rousey.
  Pe cardul principal mai sunt programate meciurile dintre Dominick Cruz si Cody Garbrandt, Fabricio Werdum si Cain Velasquez, Matt Brown si Tarec Saffiedine, Alex Garcia si Mike Pyle.
  Preliminariile vor fi transmise in direct pe UFC Fight Pass, iar restul cardului pe Fox Sports 1.

 Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA