Natiunea MMA

John Wayne Parr vs Ky Hollenbeck, confirmata pentru febriarie 2012
07/12/2011

Daca esti un fan al lui John Wayne Parr (si daca nu esti, ar trebui sa devii) anul 2011 a fost un fel de roller-coaster pentru tine si idolul tau. El insusi a declarat ca va fi ultimul al ilustrei sale cariere, pentru ca si-a atins toate obiectivele si a castigat tot ce si-a dorit, si e pregatit sa isi faca iesirea de pe scena mondiala de Muay Thai.

Apoi insa ceva s-a intamplat, iar Parr a inceput sa obtina victorie dupa victorie, in fata unor adversari tot mai puternici, iar retragerea a inceput sa nu mai para o optiune in acest moment.

A urmat insa, la mijlocul anului, participarea fiicei lui intr-un turneu de Muay Thai, iar lumea a parut sa se intoarca impotriva lui si sa ii critice comportamentul sau de parinte. Chiar daca aceste critice nu au absolut nici o baza reala, el fiind un familist convins si un om integru, a fost un pas inapoi pentru aparent nou-regasita sa dorinta de lupta.

Acum insa, pe sfarsitul anului, se pare ca superstarul australian a decis sa nu mai plece urechea la criticii sai si sa isi vada mai departe de ilustra sa cariera. In februarie 2012, acasa in Australia, il va intalni pe unul dintre cei mai titrati luptatori de muay-thai din SUA, Ky Hollenbeck. Gala se va numi Knees of Fury 36, si va avea loc pe 25 februarie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA