Natiunea MMA

Joey Villasenor, luptator profesionist de MMA, terorizat de ... o prezentatoare TV
04/12/2010

Victor Corobea

Am trait sa o vedem si pe asta. Joey Villasenor, veteran al International Fight League, King of the Cage, Deep, PRIDE, Elite XC si Strikeforce, cu un palmares profesionist in MMA de 27-8, a chemat politia din Albuquerque, New Mexico pentru a reclama un asalt asupra sa de catre fosta sa prietena, Ilana Gold, prezentatoare TV si fosta patinatoare.

Elementul amuzant? Joey are 1,83 m si 84kg, iar micuta prezentatoare 1,52m si 50kg.

Se pare ca Ilana l-a asteptat pe Joey in fata casei sale si l-a tras de hanorac, refuzand totodata sa ii inapoieze telecomanda folosita la deschiderea usii garajului luptatorului de MMA.

Stirea, aparuta in ziarul local Albuquerque Jurnal, mai specifica faptul ca Ilana l-a sunat pe Joey de nu mai putin de 50 de ori in doua ore, si a ajuns apoi sa il astepta in fata casei pentru ca il banuia ca o inseala. Acest lucru a condus insa la arestarea reporterei TV si la o serie de comentarii rautacioase pe toate siteurile de specialitate din lume.

Noi nu puteam sa facem exceptie.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA