Natiunea MMA

Joey Beltran si Rousimar Palhares - suspendati dupa ce au picat testul antidoping la UFC on FX 6
11/01/2013

Conform declaratiilor oficialilor promotiei americane UFC, atat Joey Beltran cat si Rousimar Palhares au picat testul anti-doping organizat dupa gala cu numarul 6 pusa in scena special pentru postul de televiziune FX, desfasurata in 15 decembrie in Australia.

Beltran, care l-a invins prin decizie unanima pe Igor Pokrajac, a fost depistat pozitiv cu Nandrolon, un steroid anabolizant. Folosirea acestuia l-a costat pe Joey atat victoria, care a fost schimbata in No Contest, dar si o suspendare de noua luni din activitatea competitionala.

Palhares a fost si el depistat cu un nivel foarte ridicat de testosteron. Chiar daca a trebuit sa se recunoasca invins, fiind facut KO de catre Hector Lombar in gala din Australia, si el a fost suspendat pentru o perioada de noua luni.

"UFC are o politica foarte stricta in ceea ce priveste folosirea substantelor interzise de orice fel, de la stimulente, substante de imbunatatire a performantei si pana la substante de mascare a acestor produse interzise" se arata in comunicatul oficial al organizatiei.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA