Natiunea MMA

Joe Warren isi apara titlul Beallator in fata lui Pat Curran pe 9 martie
19/01/2012

Directorul executiv al Bellator FC, Bjorn Rebney a anuntat oficial ieri pe contul sau de Twitter ca Joe Warren, campionul categoriei pana a promotiei pe care o conduce, isi va apara titlul in fata lui Pat Curran pe 9 martie.

"Singurul lucru mai bun decat lupta dintre Curran si Warren e ca ea are loc acasa la Bellator, la Hammond's Horseshoe" a scris el.

Aceasta va fi a doua ocazia pentru Curran sa cucereasca centura Bellator. El a castiga Turneul categoriei usoare in Sezonul 2, dar a trebuit sa se recunoasca invins la puncte de catre campionul Eddie Alvarez.

Warren revine la lupta pentru prima data de cat a trebuit sa se recunoasca invins in urma unui KO pe care i l-a administrat Alexis Vila, la categoria cocos. Inainte de aceasta infrangere, el avea la activ cinci victorii consecutive.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA