Natiunea MMA

Joe Shilling vs Wayne Barrett, Main Eventul galei GLORY 12 New York
25/10/2013Doi dintre cei mai urmariti kickboxeri americani din ultimul timp, care au facut valuri in recentele lor aparitii in ring - Joe Schilling si Wayne Barrett - urmeaza sa se intalneasca in Main Eventul galei GLORY 12 .

Schilling a castigat Turneul Categoriei Mijlocii de la GLORY 10, iar Barrett a luptat intr-un Super-Fight din aceeasi seara.

Organizatia europeana a facut anuntul oficial pe contul lor de Facebook la inceputul acestei saptamani, confirmand un lucru despre care multi oameni apropiati kickboxului profesionist il discutau de ceva timp. Alegerea celor doi a fost cu siguranta motivata de locatia evenimentului, New York unde prezenta in principala lupta a serii a doi sportivi americani va genera cu siguranta mai multe vanzari de bilete.

Lista completa a fight-cardului serii, mai jos, pune pe afis nume mult mai mari decat cei doi, cu rezonanta si mult mai apreciate de iubitorii acestui sport din intreaga lume, printre care se numara Ben Edwards, Robin van Roosmalen, Andy Ristie sau multiplul campion K-1 MAX Giorgio Petrosyan.

GLORY 12 are loc pe 23 noiembrie in Manhattan, New York.

Glory Lightweight Tournament
Giorgio Petrosyan vs. Andy Ristie
Robin van Roosmalen vs. Davit Kiria
Glory Lightweight Tournament Reserve Bout
Ky Hollenbeck vs. Shemsi Beqiri
Super Fights
Joe Schillling vs. Wayne Barrett
Jamal Ben Saddik vs. Ben Edwards
Igor Jurkovic vs. Jhonata Diniz
Eddie Walker vs. Francois Ambang
Brian Collette vs. Warren Thompson
Artem Vakhitov vs. Nenad Pagonis
Dustin Jacoby vs. Makoto Uehara

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA